MENÜ

Szavazás
Hány éves vagy?
Összes válasz: 831

Online játékok
Árkádok és akciók [45]
Asztali [9]
Fejtörők [39]
Szavak [0]
Tárgyak keresése [0]
Stratégiák [0]
Több felhasználós [0]
Egyéb [5]

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


websas.hu

visitor tracking

Google Pagerank mérés, keresőoptimalizálás

Reklám




ingyenreklám bannercsere






Üdvözöllek Vendég!| RSS




Főoldal » 2011 » Február » 3 » 14 romantikus ötlet Valentin napra
11:57 AM
14 romantikus ötlet Valentin napra
Nem egészen az oldal témájához tartozik, de mégis szeretnék megosztani veletek néhány romantikus Valentin napi ötletet. Sokan tanácstalanok, hogy mivel is lephetnék meg szerelmüket azon a bizonyos napon.
Íme 14 ötlet február 14.-ére fiúknak és lányoknak egyaránt.

#01
Ha elérkezik egy különleges alkalom, vegyél Neki 11 igazi és 1 mű piros rózsát. Helyezd a műt a csokor közepébe. Írj hozzá egy cédulát is ezzel a felirattal: „Addig foglak szeretni, míg nem hervad el az utolsó szál rózsa is.” 

#02
Szerezz egy darab papírt és néhány szál zsírszínest. Rajzolj úgy, mint egy gyerek, mosolygós napot és két pálcikaembert ahogy fogják egymás kezét. Írd le a neveteket rámutatva az emberkékre. Írd, hogy "szeretlek” egy szív közepébe. Most szerezz egy nagyméretű borítékot, tedd bele a rajzod és címezd a partnered munkahelyére ezzel a felirattal, hogy: "Sűrgős üzenet XY-nak, huszadik emelet, AXM ügynökség, Budapest, XPlaza irodaház” Intézd úgy, hogy egy fontos tárgyalás közben kapja meg, mint sürgős üzenetet.

#03
Vegyél egy kisméretű, díszített kartondobozt, egy csomag színezett papírzsebkendőt, egy masszírozó olajat és egy üres lapot. Csíkozd be a dobozt a papírzsebkendővel. Helyezd a dobozba a masszírozó olajat és írd a lapra: "Ismerek egy remek masszőrt. Időpont kérésére hívja ezt a számot: (a te számod).

#04
Akkor használd ezt az ötletet, ha egymagad maradsz otthon. Búcsúzz el tőle a kapuban és aztán rögtön küldj neki egy e-mailt a munkahelyi e-mail címére, vagy simán egy sms-t ezel a szöveggel: "Máris hiányzol” .

#05
Hívd fel partnered családját és kérdezd meg tőlük volt-e valaha valami, amit partnered teljes szívből kívánt amíg kicsi volt. Mondjuk egy bizonyos játékbabát. Vedd meg neki szülinapjára. Nemcsak ajándékod fogja értékelni, hanem azt is, hogy voltál olyan édes megtudni mire vágyott egész életében.

#06
Szerezz néhány rózsaszirmot és helyezd a kocsidba a napellenező mögé az utas felére. Írd egy cédulára, hogy „szeretlek” és tedd a rózsaszirmok közé. Amíg utaztok, szólj partnerednek, hogy van valami maszat az arcán. Mikor lenyitja a napellenzőt, ölébe hull majd a sok szirom az üzeneteddel együtt.

#07
Egy különleges alkalomból, mint a szülinapja (vagy valentin nap) vegyél huszonnégy szál rózsát. Beszélj meg vele egy találkozót egy bevásárlóközpontban mielőtt még ebédelni mennétek. Előtte menj el a találkahelyre és állj le. Kérj meg egy személyt (ha lehet férfit és persze ne valami jóképűt) hogy menjen oda partneredhez egy szál rózsával és gratuláljon neki. Majd ismételd ezt meg tizenegyszer. Az utolsót jó ötlet, ha egy kisgyerek végzi el és még jobb, ha szülei ott vannak mikor megkéred. Majd ezután te magad sétálj oda hozzá a maradék 12 szállal.

#08
Vegyetek egy fát és helyezzétek egy különleges pontba. Minden évben valami évforduló alkalmával üljetek a fához egy üveg pezsgővel és beszélj arról, hogy hogyan nőtt tavaly óta a fa a szerelmetekkel együtt.

#09
Szerkessz szerelmi kuponokat, amit partnered be tud váltani romantikus szívességre. Például írd rá "Ez a kupon engedélyez: egy lábmasszázst. Határidő 2045/08/07”, ami arra utal, hogy örökké egymásé lesztek. Szerezz 50 darab kupont.

#10
Ha legközelebb zuhog majd az eső, menjetek el sétálni. Felejtsétek el az esernyőt és az esőkabátot. Fussatok végig az utcákon, ugrándozzatok pocsolyákban, teljesen ázzatok át. Emeld a karodba, forgasd meg egy kicsit és csókold, amíg esik. Ízleld meg az esővizet az arcáról és fogd szorosan. Ha hazaértek, vegyetek egy forró zuhanyt és kávézzatok meg a kandalló mellett.

#11
Fénymásold le a tenyered és add oda partnerednek ezzel a felirattal: "Akarod fogni a kezem?”

#12
Ha partnereddel egy különleges helyre mentek, vigyél magaddal fényképezőgépet egy üres filmmel és várj rá míg kijön a házból. Mikor megjelenik, viselkedj profi fotós módjára és eszeveszetten fényképezgesd. Amíg fényképezed, bombázd tele kérdésekkel ahogy a sztárokat szokták. Nemcsak jó szórakozás, de szerzel pár szép emléket, amit élvezet lesz nézegetni.

#13
Vegyél két fehér színű trikót és egy piros színű festéket. Írd rá az egyikre, hogy "SZER”, a másikra hogy "ELEM”, de mindkettőhöz rajzolj egy fél szívet. Amikor együtt sétáltok, láthatóvá válik egymás iránti érzésetek.

#14
Ajándékozz partnerednek egy varázsdobozt.
Havonta egyszer (esetleg kétszer) helyezz bele számára egy kedves ajándékot.



Kapcsolódó anyagok:
Szerelmes madárkák - avatarok
Szerelmes emberkék - avatarok

Kategória: Egyéb | Megtekintések száma: 4139 | Hozzáadta: Kata | Tag-ek(kulcsszavak): avatar, ötletek, valentin-nap, msn, valentinnap, valentin, tippek, smiley, nap, romantikus | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Üzenőfal
200

Legújabb tagjaink
  • nnaaggyyeevvaa
  • jozsef222horvath
  • hobubo
  • discographyaladar
  • napp73
  • arvagyerek68
  • Arasz40
  • marti0304

  • Tetszik?

    Keresés

    Partneroldalak
    Unnie-shop
    Babák, állatkák, táskák és egyéb varrott dolgok

    Evia oldala

    RajzokVilága.hu

    BritneyJoy.hu

    Fantasy nevelde

    Erdélyi szállsáhelyek

    Bannercsere








    Reklám
    ..

    Copyright Msn-Smiley © 2024


    ingyenreklám bannercsere